We rise by lifting others. (R. Ingersoll)

Onze campus

Het Heilig Hartinstituut heeft een tweede vestiging in Kessel-Lo .

Ligging

Wil je een grondplan van onze school bekijken of ben je op zoek naar meer informatie over de bereikbaarheid van onze school met de fiets, de trein of de bus?

Je vindt het allemaal hier.

Studieaanbod

Het specifieke studieaanbod van onze campus richt naar een brede eerste graad en de studierichtingen Esthetiek, Haarzorg, Lichamelijke opvoeding en sport en Retail in de tweede en de derde graad.

Leerlingenbegeleiding

Leerlingen worden uitgebreid begeleid. Desgewenst krijgen ze:

  • Studiebegeleiding
  • Studiekeuzebegeleiding
  • Socio-emotionele begeleiding
  • Schoolonafhankelijke begeleiding door het CLB

Heb je vragen over studiebegeleiding? Wil je meer informatie over mogelijke studiekeuzes? Of zit je met een persoonlijk probleem? Hier vind je een overzicht over bij wie je met al je vragen terecht kan.

Internationale stages

Internationalisering is een duidelijke prioriteit van het Heilig Hartinstituut. Daarom kiest de school ervoor om internationale projecten te integreren in alle graden en studierichtingen van het secundair onderwijs.

De school heeft sinds twee jaar een zeer actieve werkgroep internationalisering, die zich vooral richt op het ontwikkelen van visie en beleid. Daarnaast faciliteren ze professionalisering van het eigen personeel binnen Europa en onderhouden ze contacten met scholen in binnen- en buitenland.

In HHK bieden we internationale stages aan.