In en rond het HHH

In en rond het HHH

Klaslokalen

Onze klaslokalen zijn ruim en licht. Heel wat klaslokalen zijn uitgerust met een smartboard, andere klassen zijn voorzien van een computer met een beamer.

Lockers

De leerlingen bewaren hun handboeken in een persoonlijke locker.

Labo's

Als je interesse hebt voor wetenschappen, ben je zeker op je plaats in onze school. We hebben een aparte wetenschapsblok met 11 vaklokalen allen met een smartboard om de lessen zo interactief mogelijk te geven. De lokalen zijn uitgerust voor het uitvoeren van practica specifiek aan het wetenschapsvak waarbij rekening wordt gehouden met de veiligheidsvoorschriften. Er is voldoende materiaal aanwezig om op een verantwoorde manier de lessen Chemie, Biologie, Fysica en Natuurwetenschappen aan de praktijk te toetsen.

Sport

Om te sporten kan je in onze school terecht in een prima sportaccommodatie. Naast een omnisporthal met 3 units en het 25-meterzwembad met 6 banen zijn er ook een aantal specifiek uitgeruste sportzalen. De zaal 'Stella Maris' met parketvloer en spiegels is uiterst geschikt om te dansen. Onder het zwembad is de sportzaal 'De Put' speciaal uitgerust voor toestelturnen. Dat je er ook kan klimmen en klauteren op de klimmuur en pingpong spelen zijn extra troeven. De overdekte indoor hall 'De Ark' met kunstgras nodigt dan weer uit om te hockeyen of te voetballen. Bij goed weer is de outdoor accommodatie een enorme troef. De sportvelden (basket en volley), de atletiekpiste en het voetbalveld nodigen graag uit om te bewegen en te sporten in openlucht.

Computerklassen

De school beschikt over 7 computerklassen en 5 reserveerbare computerlokalen. Momenteel werken we met Windows 7 en Office 2013.

Groene school

De school is gelegen op een groene en uitgestrekte campus aan de rand van Leuven. Verder zijn op het domein o.a. een klooster, een basisschool en een hogeschool gehuisvest.